Ne jemi ofruesi më cilësor i Shërbimit të Punësimit sepse përqendrohemi tek cilësia dhe jo numri i kandidatëve.

Ne e trajtojmë me respekt dhe konfidencialitet çdo kandidat dhe punëdhënës, arsye për të cilën jemi zgjedhja e parë për kompanitë më të mëdha në Shqipëri dhe Kosovë.

Ne ofrojmë:

  • Kërkim & Përzgjedhje stafi për Pozicione Jo-specialisti.
  • Kërkim & Përzgjedhje stafi për Pozicione të Mesme.
  • Kërkim të drejtëpërdrejtë për Pozicione Drejtuese.
  • Kërkim & Përzgjedhje stafi për Biznese të reja.
  • Punësim në masë për më shumë se 50 pozicione Punëtor, Operatorë telefonie, etj.

Ne ndjekim në mënyrë rigoroze procesin e mëposhtëm:

1. Publikimi i njoftimit ose kërkim i drejtëpërdrejtë në varësi të profilit të punonjësit që kërkohet. Ne kemi rrjetin më të madh dhe të besueshëm të kandidatëve në Shqipëri;
2. Përzgjedhje e kandidatëve;
3. Intervista.

Intervistat konsistojnë në dy aspekte:

1. Intervistë e strukturuar dhe e detajuar, ku procesi jonë i intervistimit bën një vlerësim të detajuar të kandidatit.
2. Testime.

Oferta Pune

 Menaxher Shitjesh ne Showroom

 Administrative and Finance Clark (Kosove)

Menaxher Sektori

Asistente Ekzekutive e CEO-s

Partner Relationship Manager

Inxhiner Ndertimi

Financial Analyst (Work from Home)

Menaxher Shitjesh - Zona e Jugut

Specialist/e Finance

Frontend Developer

Magento FrontEnd e/o BackEnd Developer 

Sales Representative (Kimist)

Operatore Back Office che conosca Indesign (lavoro da casa) 

Menaxher i Departamentit te Finances

Assistente Operativa (lavoro da casa)

Teknik Aparaturash Biomjekesore - Rome/Torino

Data Analyst (lavoro da casa)

Addetto/a Conabile per Contabilita Italiana (lavoro da casa)

Assistente Operativa (lavoro da casa)

Addetto Acquisti & Controllo Costi (lavoro da casa)

Senior Software Tester

Communications Specialist (Kosove)

Kuzhinier/e, Kamarier/e, Shankist, Mikpritëse

Addetta Assistenza Clienti (lavoro da casa)

Contact Center Specialist (English Speaker) - Tirane

Perfaqesues per Marredheniet me Klientin

DTP Specialist - Graphic Designer (lavoro da casa)

Drejtues i Departamentit te Finances

Perfaqesues shitjesh ne Showroom

  Business Financial Controller

Menaxher Sektori (Background Inxhinierik)

Pernetration Tester

Cyber Security

Asistente Ekzekutive e Presidentit

Inxhinier Ndertimi

IT Branch Supervisor (Software Developer)

Specialist/e Shitjesh B2B

Ekonomiste

Research & Development / Quality Control Specialist

Addetto Acquisti (lavoro da casa)  

Komercialist (Kosove)

Trajner i Brendshem

Marketing Department Manager (CMO) 

Brand Manager

Junior Marketing Manager - Albania & Kosovo

Controller Finance Department

Drejtor i Financave - Prishtine, Kosove

Drejtor i Burimeve Njerezore - Prishtine, Kosove

Regional Partner Relationship Manager ( Car Loan) Elbasan

Senior Audit

Marketing Specialist - Prishtinë (Kosovë)

Regional Partner Relationship Manager - Durrës

Regional_Partner_Relationship_Manager_Elbasan

Adetto Televendita (lavoro da casa, part time)

DTP Specialist - Layout/Graphic Designer (lavoro da casa)

Infermiere 

Recepsioniste në klinikë mjekësore 

Asistente Ekzekutive (Kosove)

Kontabilist i Certifikuar (Kosove)

 Agjent i Shitjes dhe Marketingut (Kosove)

Zyrtar/Administrator Ligjor (Kosove)

Business Development Manager  

Përfaqësues Rajona Shitjesh ( Shqipëri e mesme )

SQL Engineer

Recruitment & Talent Acquisition Specialist 

Senior Marketing Specialist

Sales Represenative (Për paisje laboratorike)

Përfaqësues Rajonal Shitjesh ( Zona e Jugut )

Sales Representative (Dentist)

Financier/e (Kosovë)

Shofer (me licensën ADR) - projekt në Tepelenë

Këshillues Shitjesh - Lezhë

Specialist i Marketingut Dixhital

Director of Marketing, PR and Communication

Partner Relationship Manager - Tirana

Përfaqësues Shitjesh (produkte/pajisje laboratorike)

Chief Operations Officer (COO - Kosovo)

Financiere (Prizren)

Junior QA/QC Engineer

Përfaqësues Mjekësor (Laborant Dentar)

Foreign Entity Accountant (Kosovo)

 Drejtor Departamenti i Burimeve Njerëzore

Deputy Marketing Manager

Branch Manager

Supervizor Shitjesh - Shkodër

Partner Relationship Manager - Tirana

 Head of Collection

Specialist/e e Burimeve Njerëzore

Web Developer senior

Recruitment & Talent Officer (International Company)

Medical Representative

JavaScript Developer (Kosovë)

Këshillues i Lartë Shitjesh - Fier

Këshillues i lartë shitjesh ( Agro) - Vlorë

Këshillues i lartë shitjesh - Lushnje

Këshillues Shitjesh - Shkodër

Këshillues Shitjesh - Lezhë

Oficer Kredie - Shkodër

Oficer/e i Mbledhjes së Borxhit

Serviser për aparat të kafesë (Teknik i Servisit) 

Customs & Freight Forwarding - Logistics  

Specialist/e Rekrutimesh & Talent Acquisition  

Dhjetë (10) pozita të lira në hoteleri (Kosovë)

HR Manager (Berat)

Teknolog Frutash 

 Përgjegjës Turni

Administrator (Biznes Agro) 

Manaxher Shitjesh (Fruta-Perime) 

Regional Partner Relationship Manager (Elbasan) 

Regional Partner Relationship Manager (Durrës)

Technical Advisor - Albania & Kosovo 

 Training and Sales Advisor

 Sales Representative (Albania & Kosovo)  

Koordinator Eksportesh (Agropërpunim)  

Retail Supervisor

Recruitments & Talent Officer (International Company)

 Këshillues Shitjesh B2B 

Layout Designer 

 Business Relationship Manager (Vlorë)

Internship - Finance (me pagese)     

 Key Account Manager (Kosovo) 

Ekonomist     

Menaxher Shitjesh 

Business Advisor

Customer Support - Gjuha Suedeze 

Customer Support - Gjuha Hollandeze 

 Security Expert - Fier (offshore oil & gas industry)

 Ekonomist

Këshilltarë i Biznesit/Shitje në Terren - Prishtinë

Quality Specialist

Specialist Finance

Customer Service Supervisor

Customer Service Representative

HR Consultant - Kosovë

Supervisore per attivita di Assistenza Clienti

Intership-Financë

Operatori Di Assistenza Clienti

Shitëse në Showroom

Operatori Inbound a Durazzo

Operatori Outbound a Durazzo

Team Leader Outbound a Durazzo

Arkitekt për Hapësirat e Brendshme

Agjent Shitjesh (PreSeller)

Operatori Phone Collection Per Recupero Crediti

Jurist

Specialist Finance

Supervizor Rajonal Shitjesh

Quality Assessment Specialist

Magazinier

Përgjegjës i Mjeteve

Transportues

Punëtor Magazine

Ekonomist (M)