vleresimi360grade

 

 

 

Vlerësoni veten dhe mësoni
se si të tjerët Ju vlerësojnë!

 

Përmirësoni performancën!
Rrisni besimin në atë që bëni!
Përqëndrohuni në fushat ku duhet të përmirësoheni!

 
 
 
 

Çfarë është vlerësimi 360°

Vlerësimi 360o bën të mundur që punonjësit të marrin komente konfidenciale dhe anonime nga kolegët që punojnë me ta

Si funksionon?

  • Ju plotësoni një formular anonim online të hartuar në gjuhën shqipe duke vlerësuar veten
  • 3+ deri në 7+ nga kolegët tuaj ju vlerësojnë online në mënyrë anonime duke plotësuar të njëjtin formular
  • Në një raport të vetëm në shqip merrni një pamje 360o të performancës suaj nga eprorët, ata që janë paralel me ju dhe vartësit tuaj (në rast se keni vartës).

Si e përdorin kompanitë më të suksesshme vlerësimin 360° ?

360o është vlerësimi më i dobishëm sot në botë. Kompanitë më të suksesshme kanë të përbashkët faktin se zhvillimi dhe angazhimi i punonjësve të tyre është përparësia e tyre kryesore. Ato e përdorin këtë sistem vlerësimi si një mjet zhvillimi për t'i ndihmuar punonjësit të njohin anët e forta dhe fushat ku duhet të përmirësohen e si rrjedhojë të ndryshojnë dhe të bëhen më profesionistë.

Pyetje? Na kontaktoni dhe një nga konsulentët tanë do t’ju vijë menjëherë në ndihmë.

Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

100perqindanonim