Përtej të gjithë ndodhive në botë, një libër i mirë mund të ofrojë një komoditet, qartësi  ose një arratisje nga realiteti. Teksa pandemia COVID-19 vazhdon dhe shumë prej nesh po kërkojnë mënyra argëtimi ndërsa qëndrojnë në shtëpi, leximi ështe një zgjedhje perfekte.

Ky mund të jetë momenti  për të lexuar me kënaqësi romanin epik që keni pasur gjithmonë dëshirë të lexoni, rishikoni një libër të vjetër të preferuar ose të provoni  të lexoni diçka të re, larg nga zona e rehatisë suaj në librat që zgjidhni.

Lexoje të plotë...

8 Këshilla për një intervistë të suksesshme në Skype

Përdorimi i Skype lejon punëdhënësit të intervistojnë kandidatë nga kudo, edhe nga shtëpia. Në këtë periudhë izolimi, intervista në Skype shpesh herë është hapi i parë në një proces rekrutimi, ndaj është e rëndësishme që jetë i suksesshëm.

Lexoje të plotë...

Si të identifikojmë Stilet DISC virtualisht

una në shtëpi mund të jetë ideale për disa por gjithashtu mund të ketë dhe sfidat e veta. Komunikimi është një nga vështirësitë më të mëdha që ekipet virtuale duhet të kapërcejnë. Pa ndërveprimin ballë për ballë, ne mund të humbasim shumë shenja komunikimi, përfshirë tonin, gjuhën e trupit dhe kontekstin.

Të njohësh Stilet DISC të punonjësve tuaj të cilët punojnë në shtëpi, është  thelbësore  nëse doni që ata të performojnë me sa më shumë efektivitet.

Lexoje të plotë...

4 ritme muzikore për të rritur kreativitetin gjersa punoni nga shtëpia

Me distancën sociale duke mbajtur shumë njerëz të izoluar për javët e ardhshme, të punosh nga shtëpia mund të jetë sfiduese, mirëpo muzika mund të zvogëlojë ankthin tuaj ndërkohë që rrit produktivitetin.

Lexoje të plotë...

linkedinfacebookinstagramYouTubecontact